Animé Blau op LETRAVeig les flors lluir amb pàl•lids colors. Ben aviat, ens dirà adéu-siau l'estació. Ara el sol ha tornat, ja no plou i la suau brisa blava els núvols mou.
Et veig, ¡ai amor!, pertot arreu pel camí que vam recórrer tots dos. Avui i demà, i per sempre més, conservaré el teu record.
I l'eternitat, i l'eternitat floreix però no es marceix. Escolta els batecs, ¡escolta els batecs del meu cor! Més que ningú, més que ningú t'estimaré en aquest món. Per sempre més seràs el meu únic amor.
El record del dia que ens vam trobar és, per mi, un miracle que no es pot esborrar. ¿Quants miracles com aquest deuen haver succeït? Voldria saber a qui ho puc agrair.
Jo era feliç en el meu món fins que el destí ens va unir a tots dos. El nostre futur perfecte serà si unim ben fort les nostres mans.
I l'eternitat, i l'eternitat floreix però no es marceix. Escolta els batecs, ¡escolta els batecs del meu cor! Entre el vent, sota el cel, la teva mirada buscaré. Si tinc fe, el teu somriure serà el meu tresor


Tags: Animé Blau op, Romanized Lyrics, Romanization, Lyrics, 가사, 歌詞, 歌词, letras de canciones Kpop, Jpop
<< Fruits basket op - Animé LETRA   | Jet Lyrics | Blau en - Animé LETRA >>Related Lyrics
Winder ~boku wa koko ni iru~ (overdrive anime) - Animé LETRA
Always New - Animé LETRA
anime - Animé LETRA
One O - Animé LETRA
Where are you? - Animé LETRA
Blau op - Animé LETRA
Meu Ursinho Blau-Blau - Absyntho LETRA
Blau - Anegats LETRA
Blau - Anegats LETRA
藍より靑し OP - 永遠の 花 영원의 꽃 - 쪽보다 푸르게 OP LETRA
藍より靑し OP - 永遠の花 영원의 꽃 - 쪽보다 푸르게 OP LETRA
らんま 1th Op - じゃじゃ馬にさせないで - 란마 op LETRA